Pojemniki do zgrzewu o właściwościach izolacyjnych
Pojemniki wykonane są z wysokiej jakości materiałów, odpornych na działanie tłuszczu oraz wilgoci. Szczelne zamknięcie chroni danie przed czynnikami zewnętrznymi oraz minimalizuje ryzyko wycieku lub wylania się podczas transportu. Hermetyczne pakowanie stwarza potrawie odpowiednie warunki przewozu, w pełni ją zabezpieczając. Pojemniki do zgrzewu utrzymują temperaturę, dzięki czemu klient otrzymuje potrawę świeżą, pełną smaku i aromatu. Pudełka przystosowane są do podgrzania dania w kuchence mikrofalowej, zamrożenia w zamrażarce lub przechowywania w lodówce. Oferujemy opakowania wykonane z plastiku lub papieru. Druga opcja dedykowana jest punktom gastronomicznym przywiązującym szczególną uwagę do kwestii związanych z ochroną środowiska naturalnego. Bez względu na rodzaj użytego tworzywa, oba rozwiązania gwarantują szczelne i trwałe zamknięcie przy użyciu folii oraz zgrzewarki. Próżniowe pudełka są przystosowane do pakowania dań o konsystencji płynnej, półpłynnej lub stałej.Pojemniki do zgrzewu producent dla firm cateringowych i restauracji
Posiadamy szeroki wybór pojemników do zgrzewu o zróżnicowanej wielkości, pojemności oraz kształcie. Duża różnorodność pozwala bez problemu dobrać idealne opakowanie do zapotrzebowania. Mając na uwadze specyfikę branży gastronomicznej, oferujemy pudełka do pakowania każdego rodzaju potraw. Dostarczamy pojemniki do zgrzewu niedzielone, dwudzielne oraz trójdzielne. Opakowania z jedną komorą służą do pakowania dań jednogarnkowych. Pojemniki z dwiema lub trzema przegrodami świetnie sprawdzają się w przypadku potraw składających się z kilku elementów.Pojemniki do zgrzewu producent oferuje opakowania przeznaczone do pakowania diet pudełkowych, posiłków dostarczanych do biur oraz korporacji i jedzenia na dowóz. Opakowania do pakowania próżniowego są obowiązkowym wyposażeniem każdej firmy cateringowej, restauracji, baru, food trucka oraz innych punktów gastronomicznych serwujących dania na wynos.
W pojemniki do zgrzewu można zapakować:
- dania śniadaniowe i zestawy obiadowe,
- zupy oraz rameny,
- makarony i dania kuchni chińskiej,
- owoce morza oraz sushi,
- ciasta i desery,
- kanapki.